Stichting voor tienerMoeders lanceert online community SamenvoorElkaar

door | 07 sep, 2020

Het is dé plek waar wij tienermoeders, organisaties, donateurs en vrijwilligers samenbrengen. Elke tienermoeder ontvangt bij registratie een half jaar gratis melkvoeding!*

Om tienermoeders eenvoudig met elkaar in contact te brengen, lanceren we de online community SamenvoorElkaar. Tienermoeders, organisaties, donateurs en vrijwilligers kunnen hierin hulp aanbieden en vragen. Het is de plek waar alles samenkomt. In één oogopslag, via een landkaart, is te zien wie welke hulp aanbiedt en wie juist hulp kan gebruiken. Dit kan over van alles gaan: kinderkleding of een kinderwagen donatie, vragen rondom financiën, huisvesting, of juist een vriendin in de buurt vinden die ook jong moeder werd. Iedere tienermoeder ontvangt bij de gratis registratie een half jaar gratis melkvoeding, zolang de voorraad strekt. Aanmelden kan via SamenvoorElkaar.

Sociale contacten en hulpaanbod

Elke dag krijgen 4 tienermeiden een kind. Jaarlijks komt dat neer op ruim 1400 nieuwe tienermoeders. Jonge moeders hebben vaak behoefte aan sociale contacten met gelijkgestemden en het hulpaanbod is niet gecentraliseerd. Daar helpt de community SamenvoorElkaar bij.

Over Stichting voor tienerMoeders

Wij zijn een kleine, jonge stichting en helpen tienermoeders met hun toekomst én we brengen ze samen. We bestaan zonder enige overheidssteun, door donaties kunnen we bestaan.

Als Stichting springen we in op de behoefte vanuit de tienermoeders waar deze nog niet vervuld wordt. Zo brachten we een ervaringsboek uit: tienerMoeder van Zoë. Ook organiseerden we de eerste landelijke dag voor tienerMoeders, samen met de hoofdsponsors Siriz (tienermoederorganisatie), NCOI opleidingsgroep en ING Nederland. Tijdens deze dag vond de tienerMoeder van het Jaar verkiezing plaats en reikte Tanja Jess de tienerMoeder van het Jaar een opleidingscheque t.w.v. EUR 4.500,- uit, namens NCOI en Stichting voor tienerMoeders.

Regelmatig melden zich niet alleen jonge moeders bij ons, maar ook ervaren jonge moeders, organisaties en donateurs. Om iedereen gemakkelijk met elkaar in contact te brengen ontwikkelden wij de online Community SamenvoorElkaar.

*Zolang de voorraad strekt.

(De landkaart van de community SamenvoorElkaar)
(Emma, initiatiefnemer Stichting voor tienerMoeders en haar zoon)

Volg ons ook op social media

Eemnes
06-39636961
info@voortienermoeders.nl
BTW-nummer: NL167259301B01
Kvk-nummer: 67924425
Fiscaal nummer (RSIN): 857228158

© voor tienerMoeders 2023 | Disclaimer | Privacyverklaring