Sneak preview boek tienerMoeder van Zoë

Tienermoeder van Zoë preview


Mijn verhaal in tienerMoeder van Zoë


Zwanger en vijftien
Als Emma elf is, scheiden haar ouders. Ze pendelt heen en weer tussen haar vader en moeder die allebei kort na hun scheiding al met nieuwe liefdes voor de dag komen. Een tijd van onveiligheid zorgt ervoor dat Emma afleiding zoekt bij haar vrienden én in een korte relatie. Totdat de telefoon gaat: ‘Er is iets misgegaan met het condoom, Emma!’ De woorden dreunen. Emma doet een zwangerschapstest. Gelukkig, niet zwanger! Maar als ze de twee daaropvolgende maanden niet ongesteld wordt, neemt haar ongerustheid toe. Samen met een vriendin bezoekt ze haar huisarts zonder dat haar moeder het weet, en dan blijkt het tegendeel waar te zijn. Een boek over de belevingswereld van een vijftienjarige tienermoeder.


Zwanger en vijftien
Als Emma elf is, scheiden haar ouders. Ze pendelt heen en weer tussen haar vader en moeder die allebei kort na hun scheiding al met nieuwe liefdes voor de dag komen. Een tijd van onveiligheid zorgt ervoor dat Emma afleiding zoekt bij haar vrienden én in een korte relatie. Totdat de telefoon gaat: ‘Er is iets misgegaan met het condoom, Emma!’ De woorden dreunen. Emma doet een zwangerschapstest. Gelukkig, niet zwanger! Maar als ze de twee daaropvolgende maanden niet ongesteld wordt, neemt haar ongerustheid toe. Samen met een vriendin bezoekt ze haar huisarts zonder dat haar moeder het weet, en dan blijkt het tegendeel waar te zijn. Een boek over de belevingswereld van een vijftienjarige tienermoeder.Reviews boek tienerMoeder van Zoë


logo_bolvijf-sterren
“Dit moet je lezen!”

“Een waarschuwing is op zijn plaats, want als je begint te lezen, kun je niet meer stoppen. Gelukkig is het boek makkelijk leesbaar.

Wat een moedige moeder! Op je vijftiende zwanger worden en daarna zo hard knokken om te willen bewijzen dat je een goede moeder bent. Tienermoeder Emma deelt in haar boek openhartig haar angst, vernedering, verdriet, onzekerheid en gelukkig ook haar mooie momenten.

Het is goed dat dit boek er is. Het opent je ogen.”

Fourleafclover

tanja-jessvijf-sterren_tanja
“Laten we tienermoeders niet veroordelen, maar juist omarmen en steunen!”

“Dit boek las ik in één adem uit! Het geeft een inkijk in het leven van een tienermoeder en is tegelijkertijd herkenbaar voor alle moeders van alle leeftijden.

Een tienermoeder is ook een moeder, in alle opzichten. Laten we tienermoeders niet veroordelen, maar juist omarmen en steunen!”

Tanja Jess

logo_heel_nederland_leestvier-sterren
“Eyeopener!”

“Eyeopener! Een echte must have voor tienermoeders en ook zeker hun omgeving. Een bijzonder boek waarin je gelijk meegezogen wordt in het leven en de belevingswereld van Emma, de tienermoeder. Leest ook makkelijk weg.”

S vd LVolg ons ook op social media!

Top