Contact met tienermoeders
Contact met tienermoeders op WhatsApp

Advies van een andere tienermoeder of gewoon je verhaal vertellen. Als tienermoeders kunnen we elkaar helpen. Meld je aan in de WhatsApp groep voor tienerMoeders. Hoe meld je je aan?

1. Voeg het nummer 06-39636961 toe aan je contactpersonenlijst
2. App vervolgens ‘Hi voor tienerMoeders’

Afmelden kan simpelweg door jezelf uit de groep te verwijderen.

Anoniem contact

Wil je contact, maar niet zichtbaar zijn op internet? Of contact zonder dat iemand je naam weet? Neem anoniem contact op.
Bel voor tienerMoeders: 06-39636961.
TienerMoeder van Zoë

Zwanger en vijftien
Als Emma elf is, scheiden haar ouders. Ze pendelt heen en weer tussen haar vader en moeder die allebei kort na hun scheiding al met nieuwe liefdes voor de dag komen. Een tijd van onveiligheid zorgt ervoor dat Emma afleiding zoekt bij haar vrienden én in een korte relatie. Totdat de telefoon gaat: ‘Er is iets misgegaan met het condoom, Emma!’ De woorden dreunen. Emma doet een zwangerschapstest. Gelukkig, niet zwanger! Maar als ze de twee daaropvolgende maanden niet ongesteld wordt, neemt haar ongerustheid toe. Samen met een vriendin bezoekt ze haar huisarts zonder dat haar moeder het weet, en dan blijkt het tegendeel waar te zijn. Een boek over de belevingswereld van een vijftienjarige tienermoeder.

Volg ons ook op social media!

Top